Varakansanedustajaksi 2930 äänellä. Kiitos!

Vahvistettu äänimääräni on 2930 ääntä! Sillä heltisi varakansanedustajan paikka. Tulos on eduskuntavaalien ensikertalaiselle todella hyvä. Neljän vuoden päästä mennään rytinällä läpi.

Kokonaisuudessaan vaalitulos on kylmäävä. Vasemmistoliiton hallituspolitiikka tuli nyt maksuun. Toisen paikan menettäminen oli lähellä Varsinais-Suomessakin siitä huolimatta, että Li Andersson keräsi vaalipiirin suurimman äänipotin, yli 15000 ääntä. Paljon onnea Lille ja Annikalle kansanedustajan paikoista!

Vasemmistoliitolla lienee edessä oppositiokausi. Työttömyysturva ja eläkkeet ovat nyt uhattuina, Nato-jäsenyys on näillä voimasuhteilla askelen lähempänä. Lähiaikoina kokoontuvan puoluevaltuuston tulisi linjata puoluetyötä siten, että yhdessä ay-liikkeen ja kansalaisliikkeiden kanssa voisimme haastaa toimeentuloa kuristavan leikkauspolitiikan ja maan turvallisuuden vaarantavan ulkopolitiikan.

Suuri kiitos kaikille äänensä antaneille ja vahvalle tukiryhmälleni. Lyhyessä ajassa ja varsin pienillä voimavaroilla teimme lujan työn. Tämä väki osaa, pystyy ja jaksaa. Kantti kestää ja linja pitää. Tuloksesta voi olla ylpeä.

Työ Turun kunnallispolitiikassa jatkuu ja linja pitää!